icon(+48) 91 38 786 62 iconsandra@home.pl

Rezerwacja online

Wypoczynek gwarantowany

Szanowni Państwo, w przypadku wyboru opcji rezerwacji za pośrednictwem formularza prosimy  o nie dublowanie rezerwacji inną drogą komunikacji z nami /telefon, fax, etc./  Potwierdzenie rezerwacji dokonanej za pośrednictwem formularza otrzymacie Państwo zwrotnym mailem najpóźniej w przeciągu 24 godzin.

  • Hotelik El Fuego
HOTELIK EL FUEGO icon

2

Ilość osób dorosłych

0

Ilość dzieci do 10 lat


    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu dokonania rezerwacji oraz na przesłanie informacji dotyczących mojej rezerwacji oraz kontakt telefoniczny (Treść zgody)
    Rezerwuj pobyt
    Informacje

    Restauracja Brazylijska

    Brazylia kojarzy się z karnawałem i długimi trwającymi do białego rana festynami i festiwalami, ale także z przepyszną kuchnią. To kraj roztańczonych i uśmiechniętych ludzi, których menu jest równie barwne, jak oni sami.
    Kuchnia brazylijska powstała w wyniku wzajemnego oddziaływania na siebie indiańskich, europejskich i afrykańskich tradycji kulinarnych, przy wykorzystaniu lokalnych składników.
    Głównym sposobem przygotowywania posiłków jest grillowanie (churrasco). Grilluje się w każdym zakątku Brazylii (od Rio Grande Do Sul, przez Rio de Janeiro, Sao Paulo, Mato Grosso i dorzecza Amazonii, aż do Rio Grande do Norte).
    Stworzyliśmy dla Państwa miejsce pełne smaków, kolorów i zapachów. W naszej restauracji, w potrawach przygotowywanych przez brazylijskiego mistrza kuchni, można odnaleźć klimat, urok i niepowtarzalność tego kraju.

    Zapraszamy Państwa na tradycyjne brazylijskie churrasco, w ramach którego proponujemy 10-daniowy przysmak przygotowywany z 9-ciu rodzajów grillowanych mięs oraz deseru, opiekanego również na grillu. Odpowiednio przyrządzone potrawy nabijane są na grillową szpadę, z której po upieczeniu trafiają bezpośrednio na Państwa talerze. Jeśli wierzyć legendom, tradycja serwowania dań prosto ze szpady narodziła się w jednej z knajp na południu Brazylii, gdzie w momencie największego tłoku kelner pomieszał wszystkie zamówienia. Osoba, która zamówiła kurczaka – dostała steka, ta od steka – żeberka itd. Właściciel, aby załagodzić sytuację zdecydował się nabić wszystkie rodzaje mięs na szpadę i po ugrillowaniu poczęstować nimi swoich Gości.

    Zapraszamy do lektury naszego menu oraz osobistych odwiedzin naszej restauracji (codziennie od godziny 1100)

    Zobacz menu – ONLINE

    Nie zwlekaj

    Zarezerwuj teraz!

    Kontakt

    HOTEL ZALEWSKI ****
    APARTAMENTY RESORT SPA